Klokot variacej sa vody, syčanie pražiacej sa cibule, zhnednutie chlebovej kôrky, chuť mäkkého šťavnatého mäsa... Kuchyňa je ateliérom kuchárov a práve tam nájdeme všetky ich nástroje. Jedlá sú ich umeleckými dielami, arómy a vône ich paletou.

Skúmaniu a pozorovaniu kuchárov sme sa venovali dlhý čas. Počas spoločných rozhovorov sme diskutovali o vytvorení jedinečných majstrovských diel, ktoré by vynikali v oblasti získaných poznatkov a technológiou ohrevu. Presne také sú konvektomaty od spoločnosti Yesovens.

GASTRONÓMIA

Majte všetko po celý čas pod absolútnou kontrolou.

Vďaka funkciám, akými sú kompletný rad ovládacích panelov, dva rôzne parné systémy umožňujúce nasýtenie pary za každých podmienok (t.j. priamy nástrek a bojlerový vyvíjač pary) alebo možnosť automatického umývania s 3 programami čistenia, môžu aj tí najnáročnejší šéfkuchári alebo pomocní kuchári pri varení dosahovať len tie najlepšie výsledky.

PEKÁRSTVO

Nenapodobiteľný výkon stvorený pre profesionálneho pekára.

Zabezpečenie vysokej tepelnej zotrvačnosti, okamžitý prísun pary a jej odsatie, maximálna viditeľnosť dovnútra varnej komory a efektívny systém odsávania, to sú hlavné črty dokonalej rúry určenej profesionálnym pekárom.

CUKRÁRSTVO

Špičkové výkony.

Vďaka možnosti zmeniť rýchlosť ventilátora, presnosti tepelnej výmeny, použitiu prednastavených receptov a používateľsky prístupnému a jednoduchému prístupu sa môže cukrár vždy spoľahnúť na to, že prezentácia jeho pokrmov bude zakaždým veľkolepá.